Om os

Thomas Olsson, indehaver af Olsson Wine

Jeg brænder for de små vingårde, som lægger sjæl og kræfter i at lave vin og som kun laver små partier. 

Jeg har interesseret mig for vin siden jeg midt i mine 20’ere smagte en Amarone som indeholdte alle de fine smagsnuancer og var blid og nænsom i munden.
I mange år drak jeg kun italienske vine, men mødet med min hustru Julie vakte en fornyet interesse for bl.a. Frankrig og dets vine.
De mange forskellige områder i Frankrig har hver deres kompetencer og særlige vine.

Sammen med min hustru og børn, holder jeg ferier i Frankrig og Italien hvor jeg besøger mange af de små vinbønder og smager deres fantastiske vine.

“ Vin er min hobby og passion.

Vores historie og vineventyr

Det der startede med en drøm blev efter mange overvejelser en realitet i juni 2021.

Jeg har længe haft en stor passion for vin, portvin og rom, en passion som jeg længe har ønsket at kunne dele med andre og vise dem en del af den fantastiske verden det er.

Drømmen om at sælge vin startede for alvor under en ferie i Sydfrankrig hvor jeg sammen med min familie besøgte mange små vingårde og smagte meget utrolig dejlig vin.
Sammen med min hustru fik jeg nogle gode aftaler med de små vinbønder og endte med at have rigtig meget dejlig vin med hjem fra ferien.

Vin vi senere drak til vores bryllup i december 2018, og andre højtider som juleaften og fødselsdage.

Vin til investering.

Som noget nyt er jeg begyndt at fylde vinkøleskabet med investeringsvine – vine der er lavet i få eksemplarer og med lang holdbarhed. Vine som forventes at stige i pris i takt med at disse bliver udsolgt ved forhandlere og efterspørgslen dermed stiger.
Et relativt nyt koncept, der er i spændende udvikling.

1982

..

1985

..

1987

..

1990

..

1994

..

1999

..

2005

..

2012

..

2018

..